Tarkkala

Tarkkalan Kuljetus Oy on vuonna 1951 perustettu perheyhtiö, joka toimii nykyään kolmannessa sukupolvessa.

1 miljoonaa

kuljetettua tonnia vuodessa

40 000

tehdaskäyntiä vuodessa.

70

asiantuntevaa vuotta takana

Tarkkala Kuljetus Oy on vuonna 1951 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa luotettavia logistiikkapalveluja metsä- ja energiateollisuudelle. Vakaa, vastuullinen ja tulevaisuuteen suuntautunut Tarkkala toimii nykyään kolmannessa sukupolvessa osakkainaan serkukset Antti, Mikko ja Petri Tarkkala.

Tarkkalan nykyaikainen ja vähäpäästöinen kalusto on räätälöity mekaanisen metsä- ja energiateollisuuden tarpeisiin. Se soveltuu sahojen sivutuotekuljetuksiin sekä kierrätys- ja biopolttoaineiden kuljetuksiin.

Kuljetuspalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja, jotka räätälöidään asiakkaille heidän tarpeidensa mukaan. Kustannustehokkaat palvelupakettimme voivat sisältää tehtaiden sisäisiä palveluja, kuten valvonta-, varastointi-, raportointi sekä tehdaspalveluja.

Asiakkaitamme

Yhtiömme pitkän historian lisäksi myös tärkeimmillä yhteistyökumppaneilla on pitkät perinteet kanssamme. Meillä on ollut kunnia palvella muun muassa Metsä Group Oy:tä ja Versowood Oy:tä jo vuosikymmenten ajan.

Pitkäaikaiset ja toimivat asiakassuhteemme perustuvat hyvään ja saumattomaan yhteistyöhön, jonka takana on ketterä ja kustannustehokas toiminta sekä ammattitaitoinen ja asiakasta kuunteleva henkilökunta.

Me pidämme sataprosenttisesti kiinni siitä, mitä on sovittu ja olemme aina joustavasti asiakkaidemme käytettävissä.

 

”Meillä Tarkkalalla on kunnia-asia palvella asiakkaitamme ja taata, että asiakkailla on aina oikeaa materiaalia oikea määrä oikeaan aikaan käytettävissään”.

Petri Tarkkala
Toimitusjohtaja, Tarkkalan Kuljetus Oy

Töihin Tarkkalalle

Me pyrimme pitämään työpaikallamme reilun meiningin, sillä meille on tärkeää työntekijöiden viihtyvyys.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut työstä Tarkkalalla.

Jätä avoin hakemus