Kuljetuspalvelut

Luotettavat ja täsmälliset kuljetuspalvelut tilanteessa kuin tilanteessa!

Kuljetuspalvelut Tarkkalan tarkkuudella! Tarkkala on erikoistunut etenkin metsäteollisuuden sivutuotteiden sekä bio- ja kierrätyspolttoaineiden maantiekuljetuksiin. Kaipasitpa kuljetuspalveluita suurempaan tai pienempään tarpeeseen, niin kuljetamme mekaanisen metsäteollisuuden sivutuotteet ja biopolttoaineet aina tarkasti, täsmällisesti ja asiakaslähtöisesti. Asiakkaitamme ovat erityisesti eri kokoiset sahat ja energialaitokset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopivat ratkaisut!


 

Näin me toteutamme kuljetukset

Palvelumme kattaa niin suunnittelun, lastauksen, kuljetuksen kuin tehtaiden siilopintojen valvonnankin – rahti liikkuu lähtöpisteestä tehtaalta määränpäähän asti sovitusti, helposti ja asiakkaillemme vaivattomasti. Käytämme kuljetuspalveluissamme viimeisintä teknologiaa ja kalustoa, mikä takaa parhaimmat olosuhteet ammattitaitoisille työntekijöillemme. Nykyaikainen kalustomme koostuu täysperävaunuyhdistelmistä, jotka on räätälöity nimenomaan mekaanisen metsä- ja energiateollisuuden tarpeisiin. Ne soveltuvat muun muassa sahojen sivutuotekuljetuksiin sekä kierrätys- ja biopolttoaineiden kuljetuksiin.

 

Kuljetuspalvelun vaiheet

  1. Kaikki lähtee asiakkaamme tuotannon ja tilausten mukaisesta kuljetus- ja aikataulusuunnittelusta.
  2. Pidämme huolen, että asiakkaidemme tuotanto tehtailla pyörii keskeytyksettä, ja kuljetetut tuotteet saapuvat loppukäyttäjille sovitusti.
  3. Tarvittaessa hoidamme lastauksen hyödyntäen omaa henkilöstöämme ja kalustoamme.
  4. Kuljetamme tavaran aina tilanteeseen parhaiten sopivalla kalustolla.
  5. Valvomme, että kuljetus sujuu ongelmitta suunnitelmien mukaan ja pääsee määränpäähänsä aikataulussa.

Haluatko kuulla, millaista on kuljetuspalveluiden yhteistyö kanssamme? Käy lukemassa Metsä Groupin kokemuksia!

Miksi juuri Tarkkalan kuljetuspalvelut?

Arvomme vastuullisuus, joustavuus ja luotettavuus näkyvät kaikessa tekemisessämme. Meille on tärkeää toimia ja kulkea aina ihminen edellä ja mahdollistaa asiakkaillemme keskittyminen omaan liiketoimintaansa. Palvelukokonaisuutemme optimoidaan ja räätälöidään aina tarpeidesi mukaan. Me pidämme kiinni siitä, mitä on sovittu ja olemme aina tavoitettavissa – pystymme reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja kuljettamaan lähetyksiä nopeallakin aikataululla. Me hoidamme maantiekuljetukset alusta loppuun ammattitaidolla ja Tarkkalan tarkkuudella.

Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Mitä yhteydenottosi koskee?