Kuljetuspalvelut

Tarkkala tarjoaa luotettavia ja täsmällisiä kuljetuspalveluja. Nykyaikainen kalustomme koostuu täysperävaunuyhdistelmistä, jotka ovat räätälöity mekaanisen metsä- ja energiateollisuuden tarpeisiin. Ne soveltuvat muun muassa sahojen sivutuotekuljetuksiin sekä kierrätys- ja biopolttoaineiden kuljetuksiin.

Tarkkalan palvelukokonaisuudet optimoidaan asiakkaille heidän tarpeidensa mukaan. Me pidämme kiinni siitä, mitä on sovittu ja olemme aina tavoitettavissa. 24/7-päivystyksemme takaa, että pystymme reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja kuljettamaan lähetyksiä nopeallakin aikataululla.

Ketterien kuljetuspalvelujen lisäksi tarjoamme metsä- ja energiateollisuuden asiakkaille kustannustehokkaita valvonta-, varastointi-, raportointi- ja tehdaspalveluja. Kokonaisvaltaiset palvelukokonaisuutemme varmistavat, että asiakkaillamme on riittävästi raaka-ainetta käytettävissään ja tuotanto voi rullata keskeytyksettä.

 

”Tarkkalan Kuljetus hoitaa Versowood Oy:n Riihimäen yksikön sahan sivutuotteiden ajon asiakaslaitoksillemme. Yhteistyö Tarkkalan kanssa on sujunut erittäin mallikkaasti koko yhteisen taipaleemme ajan. Tarkkalan vahvuuksia ovat joustavuus ja heidän kykynsä reagoida muuttuviin tilanteisiin. Tarkkalan kanssa tarkkuutta vaativat asiat hoituvat sovitusti ja sovittujen aikataulujen mukaan”.

Joonas Ojasalo
Aluepäällikkö, Versowood Oy

 

”Tarkkala hoitaa Rengon sahan ja Lohja kerto/LVL tehtaan hakkeiden ja muiden sivutuotteiden kuljetukset. Yhteistyömme Tarkkalan kanssa on sujunut erinomaisesti jo vuosikymmeniä, sillä Tarkkalan asenne asioihin on aina ratkaisukeskeinen, eikä mikään tunnu olevan mahdotonta hoitaa mallikkaasti. Tarkkalan vahvuuksia ovat pitkäjänteinen sitoutuminen, joustavuus, jatkuva kehitystyö, yhteisöllisyys sekä kustannustehokkuus”.

Timo Yli-Hukkala
Resource Manager, Metsä Group

 

Ota yhteyttä


Näin saat meihin yhteyden.

(019) 448 630