Referenssit

Takaisin

Versowood: Vierumäen tehtaan sisäiset palvelut

Puiden lastausta

Tarkkalan Kuljetuksen ja Suomen suurimman yksityisen sahatavaran tuottajan ja jalostajan Versowoodin pitkään jatkunut kumppanuus vahvistuu entisestään, kun Versowoodin Vierumäellä sijaitsevan sahatehtaan sisäiset palvelut siirtyvät Tarkkalan vastuulle 1.1.2022 alkaen. Tarkkala on toiminut jo pitkään Versowoodin kuljetuspalveluiden kumppanina, ja nyt menestyksekäs yhteistyö laajenee myös tehdaspalveluiden puolelle.

Uusi yhteistyö Versowoodin kanssa vahvistaa asemaamme tehdaspalveluiden osaajana ja on meille merkittävä kasvu tällä liiketoiminta-alueella. Tehdaspalveluiden hallinnointi on iso urakka, ja haluan kiittää Versowoodia saamastamme luottamuksesta. Meidän valintamme tehtävään todella lämmittää sydäntä”, Tarkkalan Kuljetus Oy:n toimitusjohtaja Petri Tarkkala kiittelee.

Tuttu kumppani oli helppo valinta tehtävään

Versowoodin Vierumäen tehtaalla Tarkkalan Kuljetuksen vastuulla ovat muun muassa tukkiautojen purku, puiden lajittelu, sahan syöttö sekä valmiin sahatavaran käsittely. Täysin uudesta aluevaltauksesta ei kuitenkaan ole kyse, sillä Tarkkala on tullut aiemminkin asiakkailleen tutuksi tehdaspalveluiden hallinnoinnista. Tarkkala tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, joiden avulla voidaan varmistaa, että asiakkaiden tuotanto rullaa sujuvasti ja oikeat materiaalit ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Päädyimme kilpailutuksen jälkeen valitsemaan Tarkkalan Kuljetuksen tehtävään kokonaisarvioinnin perusteella. Hinnoittelu oli kilpailukykyinen ja he olivat valmiita panostamaan toimintaan sekä uuteen konekalustoon. Lisäksi meillä on heistä jo pitkäaikainen kokemus, ja välillämme vallitsee molemminpuolinen ymmärrys ja luottamus”, kommentoi Versowoodin toimitusjohtaja Ville Kopra.

Petri Tarkkala on samoilla linjoilla. Hän uskookin pitkään jatkuneen kumppanuuden olleen ratkaisevana tekijänä uuden yhteistyön solmimisessa.

Uskon, että Versowood näkee meidät luotettavana ja pitkäaikaisena kumppanina, jonka kanssa on mahdollista kehittää yhdessä toimintoja sujuvampaan suuntaan. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään kuljetuspalveluiden parissa ja he tietävät, kuinka asiat meillä hoidetaan”, Tarkkala kertoo.

Asiakas toiminnan keskiössä

Tehtaan sisäisten palveluiden ulkoistaminen on varteenotettava vaihtoehto silloin, kun asiakas haluaa keskittyä täysin ydinbisneksensä pyörittämiseen luottaen samalla, että tehtaan sisällä asiat hoituvat sovitusti. Petri Tarkkala näkeekin, että onnistunut yhteistyö perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. 

Teemme työmme aina asiakaslähtöisesti. Olemme eteenpäin katsova yritys, jossa päätökset ja kehityshankkeet tehdään asiakkaan kanssa yhdessä. Näin kaikki työskentelevät yhteisen päämäärän eteen ja asiakas voi luottaa, että tuotanto tehtaalla rullaa sujuvasti”, Tarkkala kiteyttää.

Tutustu Versowoodiin

 

Haluatko tietää lisää Tarkkalan Kuljetuksen tehdaspalveluista ja kuinka palveluiden ulkoistamisesta voisi olla hyötyä yrityksellesi? Ota meihin yhteyttä!