Tehdaspalvelut

Yksilöllisesti räätälöidyt tehdaspalvelut, jotta tuotantosi rullaa keskeytyksettä

Tehdaspalvelut Tarkkalan tarkkuudella! Tehdaspalvelumme käsittää tehtaiden sisäisiä koneurakointipalveluja, kuten pyöreän puun käsittelyn, sahatavaran sisäiset siirrot, varastoinnin sekä lähetystoiminnot. Pidämme yllä tehtaiden sisäisiä toimintoja aina tarkasti, täsmällisesti ja asiakaslähtöisesti. Tuore kalusto ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat, että oikeat materiaalit saadaan oikeisiin osoitteisiin oikeaan aikaan. Asiakkaitamme ovat eri kokoiset sahat ja metsäyhtiöt.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopivat ratkaisut!


 

Näin me toteutamme tehdaspalvelut

Tehdaspalvelumme kattaa kaiken sahojen sisällä tapahtuvan koneurakointipalvelun ja pitää huolen, että asiakkaamme tuotanto rullaa keskeytyksettä. Palvelumme on aina räätälöitävissä asiakkaidemme tarpeiden mukaan: nykyaikainen kalustomme koostuu trukeista, pyöräkuormaajista ja kurottajista, joista voidaan koota asiakkaan tarpeisiin sopivin kokonaisuus. Osaava henkilöstömme huolehtii tehdaspalveluiden toimivuudesta käytännössä, joten asiakkaamme voivat olla huoletta toiminnan pyöriessä. Me pidämme kiinni siitä, mitä on sovittu ja pystymme reagoimaan mahdollisiin muutoksiin ketterästi sekä joustavasti.

 

Tehdaspalvelun vaiheet:

  1. Puramme asiakkaan tukkikuormat.
  2. Lajittelemme tukit kokoon.
  3. Syötämme tukit lajittelijaan.
  4. Valmis sahatavarapaketti kuljetetaan trukkien avulla tehtaasta asiakkaan varastoon.
  5. Lastaamme valmiin sahatavaran autoihin tai kontteihin.

+ Palveluvalikoimastamme löydät myös sivutuotekuljetukset. Tutustu kuljetuspalveluihimme!

Haluatko kuulla, millaista on tehdaspalveluiden yhteistyö kanssamme? Käy lukemassa Versowoodin kokemuksia!

Miksi juuri Tarkkalan tehdaspalvelut?

Arvomme vastuullisuus, joustavuus ja luotettavuus näkyvät kaikessa tekemisessämme. Meille on tärkeää toimia ja kulkea aina ihminen edellä ja mahdollistaa asiakkaillemme keskittyminen omaan liiketoimintaansa. Palvelukokonaisuutemme optimoidaan ja räätälöidään aina tarpeidesi mukaan. Me pidämme kiinni siitä, mitä on sovittu ja olemme aina tavoitettavissa – pystymme reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja vaihtamaan suunnitelmia nopeallakin aikataululla. Me hoidamme tehdaspalveluiden koordinoinnin ja toteutuksen ammattitaidolla ja Tarkkalan tarkkuudella.

Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Mitä yhteydenottosi koskee?