Ajankohtaista

Perusrehellistä suomalaista meininkiä


Metsä Groupin Rengon sahalla tuotanto rullaa tehokkaasti ja oikeat materiaalit lähtevät aina oikeisiin osoitteisiin oikeaan aikaan. Siitä pitää Tarkkalan Kuljetus huolen.

Lue lisää

Kannattavuus paranee – ja myös luonto voittaa

Versowoodin toimitusjohtajan Ville Kopran mukaan Tarkkalan Kuljetus on päivittänyt autojaan ja pitänyt ne kilpailukykyisinä niin, että yhdessä kuormassa pystytään kuljettamaan aina maksimimäärä yksiköitä. Tämä parantaa kuljetusyrityksen ja teollisuuden kannattavuutta – ja myös luonto voittaa.

Lue lisää

Nimensä mukainen yritys

Kuljetusalan kumppanilta vaaditaan tänä päivänä joustoa, luotettavuutta, monipuolisia palveluja ja ajantasaista kalustoa – eli kaikkia niitä ominaisuuksia, joissa Tarkkalan Kuljetus on vahvoilla Metsän Woiman logistiikkajohtaja Tomi Bremerin mukaan.

Lue lisää

Kuljetusalan kumppanuutta jo toisessa sukupolvessa

Luotettavuus, kustannuskilpailukyky ja innovatiivisuus. Näillä sanoilla kuvaa Metsä Forestin tuotantojohtaja Hannu Alarautalahti Tarkkalan Kuljetusta, jonka kanssa Hannu on tehnyt yhteistyötä jo 90-luvun alusta alkaen.

Lue lisää

Tarkkalan Kuljetus kasvaa, jatkossa asiakkaita palvellaan yhä joustavammin

Tarkkalan Kuljetus Oy on ostanut Kuljetusliike K. Ingman Oy:n. Yrityskaupan myötä asiakkaita palvellaan entistä paremmin ja laajemmin.

Lue lisää

Tehokkaita ja turvallisia kilometrejä

Nykyaikaiset ja polttoainetaloudelliset kuorma-autot ovat täynnä uutta ja älykästä teknologiaa, jonka avulla autoja voidaan käyttää tehokkaammalla ja turvallisemmalla tavalla. Tämä säästää niin kustannuksia kuin luontoa.

Lue lisää