Ajankohtaista

Tarkkalan Kuljetus Oy keskittää liiketoiminnot omiin liiketoimintayhtiöihin 1.6.2024 alkaen

Tarkkalan Kuljetus Oy:n konsernirakenteessa astuu voimaan muutoksia kesäkuusta alkaen. Aikaisemmin kuljetusliiketoimintamme ovat toimineet kahden yhtiön alla. Nyt liiketoiminnot keskitetään yhden emoyhtiön ja kolmen tytäryhtiön, Tarkkala Logistiikka Oy:n, Tarkkala Tehdaspalvelut Oy:n ja Tarkkala Terminaalit Oy:n, alle. Konsernin emoyhtiönä toimii Tarkkalan Kuljetus. Muutoksilla ei ole vaikutusta päivittäiseen toimintaan, mutta hallintoomme ne tuovat selkeyttä sekä varmistavat entistä paremman asiakkaidemme palvelun.

Lue lisää

Tarkkalan asiakastyytyväisyys korkealla tasolla myös vuonna 2023

Toteutamme vuosittain asiakastyytyväisyyskyselyn, jolla keräämme asiakkaidemme kokemuksia ja ajatuksia yhteistyöstä kanssamme. Vuoden 2023 kyselyn avoimissa kohdissa korostuivat etenkin turvallisuuden, vastuullisuuden ja työntekijäkokemuksen merkitys asiakaskokemukseen. Voimme olla erittäin tyytyväisiä myös jo ennestään erinomaisella tasolla olleen NPS-luvun kasvusta.

Lue lisää

Kuljetuspalvelut käytännössä – kuinka metsäteollisuuden kuljetukset rullaavat Tarkkalalla?

Kerroimme aiemmassa blogissamme tehdaspalveluiden arjesta, mutta mille näyttää arki kuljetuspalveluiden puolella? Ajamme vuosittain yli 5,5 miljoonaa kilometriä kuljettaen metsä- ja energiateollisuuden sivuvirtoja, kuten haketta, purua, kuorta, sahatavaraa ja kierrätyspuuta. Kuinka me pidämme kuljetuspalveluiden palikat kasassa ja huolehdimme hyvin rullaavasta palvelusta?

Lue lisää

Arkea Tarkkalalla: Laatuun ja turvallisuuteen panostaminen merkitsee välittämistä

Tarkkalalla laatu ja turvallisuus ovat jo erinomaisella tasolla, mutta aina voi parantaa. Viisi työntekijäämme eri tiimeistämme kertoivat, mitä laatuun ja turvallisuuteen panostaminen heidän työarjessaan merkitsee sekä jakoivat myös omat vinkkinsä onnistumiseen.

Lue lisää

Tarkkalalla laatu ja turvallisuus ovat jo erinomaisella tasolla, mutta aina voi parantaa

Mitä tarkoittaa käytännössä se, että tekemisemme on laadukasta ja turvallista? Entä millaisia ovat laadukkaat tehdas- ja kuljetuspalvelut? Meillä syyskuussa 2023 aloittanut laatu- ja turvallisuusvastaava Petri Laakkonen kertoo, mistä tekijöistä laatu ja turvallisuus Tarkkalalla koostuvat sekä mitä ajankohtaista näihin teemoihin liittyen on kehityksen alla vuonna 2024.

Lue lisää

Tehtaan sisäiset palvelut käytännössä – mitä Tarkkala puuhaa tehtailla?

Kuten usein toteamme: kun meitä ei tehtailla huomaa, olemme onnistuneet työssämme. Mutta mitä tehdaspalveluihin sisältyy ja millainen on tapamme työskennellä? Kuinka varmistamme asiakkaidemme tuotannon sujuvuuden ja Tarkkalan tarkat tehdaspalvelut? Tässä blogissa kerromme tehtaan sisäisistä palveluista käytännössä.

Lue lisää