Terminaali- ja varastointipalvelut

Kokonaisvaltaiset terminaali- ja varastointipalvelut tuovat varmuutta arkeen

Terminaali- ja varastointipalvelut Tarkkalan tarkkuudella! Tarvitsetko varastotilaa puutavaralle tai muulle energiantuotannossa käytettävälle biomassalle? Haluaisitko ulkoistaa varaston ylläpidon ja toimitukset voimalaitoksiin ulkopuoliselle? Me hoidamme palvelun luotettavasti ja ammattitaidolla! Palvelun avulla voidaan varmistaa, että asiakkaalla on aina riittävä määrä bioenergiaa käytettävissään kausivaihteluista huolimatta ja tuotanto rullaa keskeytyksettä. Asiakkaitamme ovat bioenergian tuottajat ja loppukäyttäjät.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä teille sopivat ratkaisut!


 

Näin me toteutamme terminaali- ja varastointipalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme varastointialueen, ylläpidämme palvelua alueella sisältäen materiaalin käsittelyn ja kuljetamme lopputuotteen asiakkaamme voimalaitoksiin. Pidämme huolen huoltovarmuudesta ja siitä, että asiakkaidemme tuotanto pyörii keskeytyksettä. Osaava henkilöstömme huolehtii palvelun toimivuudesta käytännössä, joten asiakkaamme voivat olla huoletta toiminnan pyöriessä taustalla. Me pidämme kiinni siitä, mitä on sovittu ja pystymme reagoimaan mahdollisiin muutoksiin ketterästi sekä joustavasti.

 

Terminaali- ja varastointipalvelun vaiheet

  1. Kartoitamme ja hankimme alueen, johon asiakkaamme biomassa voidaan varastoida.
  2. Asiakkaamme hankkii varastoitavan biomassan.
  3. Hankimme tarvittavan kaluston materiaalin käsittelyyn.
  4. Haketamme puun tai käsittelemme muun materiaalin ja toimitamme halutun määrän haluttuna aikana asiakkaamme voimalaitoksiin.

Tutustu asiakkaaseemme Heleniin!

Miksi juuri Tarkkalan terminaali- ja varastointipalvelut?

Arvomme vastuullisuus, joustavuus ja luotettavuus näkyvät kaikessa tekemisessämme. Meille on tärkeää toimia ja kulkea aina ihminen edellä ja mahdollistaa asiakkaillemme keskittyminen omaan liiketoimintaansa. Palvelukokonaisuutemme optimoidaan ja räätälöidään aina tarpeidesi mukaan. Me pidämme kiinni siitä, mitä on sovittu ja olemme aina tavoitettavissa – pystymme reagoimaan muuttuviin tilanteisiin ja kuljettamaan lähetyksiä nopeallakin aikataululla. Lisäksi hallitsemme suuret ja monimutkaisetkin kokonaisuudet. Me hoidamme terminaali- ja varastointipalveluiden ylläpidon ammattitaidolla ja Tarkkalan tarkkuudella.

Ota yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Mitä yhteydenottosi koskee?