Referenssit

Koskisen Oyj: Sivutuoterahtia, merikontteja ja biokaasuautoa

Tarkkala on toiminut Koskisen Oyj:n kuljetuspalveluiden kumppanina jo yli 10 vuoden ajan. Yhteistyö on pitänyt sisällään Koskisen sivutuoterahtien sekä merikonttien kuljetusta. Myös molempien päästötavoitteiden edistämiseksi on otettu yhteinen harppaus: merikonttien kuljetuksiin on otettu käyttöön biokaasuauto.

Lue lisää

Versowood: “Tarkkalan tehdaspalvelut ovat laadukkaita ja luvatusta pidetään kiinni”

Tarkkalan ja Versowoodin yhteistyö tehdaspalveluiden puolella starttasi vuoden 2022 alussa pitkään kestäneen kuljetuspalveluiden yhteistyön jatkoksi. Kuinka yhteistyö on sujunut tehtaiden sisäisten palveluiden osalta nyt, kun sitä on takana jo hieman pidempi pätkä?

Lue lisää

Helen: Biomassan kuljetus ja varastointi

Metsä- ja energiateollisuuden logistiikkapalveluita tarjoava Tarkkala tulee auttamaan Heleniä sen käyttämän hiilineutraalin ja kestävästi tuotetun biomassan kuljetuksissa ja varastoinnissa. Tämä on tärkeä askel kohti hiilineutraalia Suomea.

Lue lisää

Versowood: Vierumäen tehtaan sisäiset palvelut

Pitkäaikaiset kumppanit Tarkkalan Kuljetus Oy ja Versowood laajentavat yhteistyötään – nykyisten kuljetuspalveluiden lisäksi Tarkkalan vastuulle siirtyvät myös Versowoodin Vierumäen tehtaan sisäiset palvelut.

Lue lisää

Metsä Fibre: Rengon sahan tehtaan sisäiset palvelut

Metsä Groupin Rengon sahalla tuotanto rullaa tehokkaasti ja oikeat materiaalit lähtevät aina oikeisiin osoitteisiin oikeaan aikaan. Siitä pitää Tarkkalan Kuljetus huolen.

Lue lisää

Versowood: Kannattavuus paranee – ja myös luonto voittaa

Versowoodin toimitusjohtajan Ville Kopran mukaan Tarkkalan Kuljetus on päivittänyt autojaan ja pitänyt ne kilpailukykyisinä niin, että yhdessä kuormassa pystytään kuljettamaan aina maksimimäärä yksiköitä. Tämä parantaa kuljetusyrityksen ja teollisuuden kannattavuutta – ja myös luonto voittaa.

Lue lisää