Referenssit

Helen: Biomassan kuljetus ja varastointi

Metsä- ja energiateollisuuden logistiikkapalveluita tarjoava Tarkkala tulee auttamaan Heleniä sen käyttämän hiilineutraalin ja kestävästi tuotetun biomassan kuljetuksissa ja varastoinnissa. Tämä on tärkeä askel kohti hiilineutraalia Suomea.

Lue lisää

Versowood: Kannattavuus paranee – ja myös luonto voittaa

Versowoodin toimitusjohtajan Ville Kopran mukaan Tarkkalan Kuljetus on päivittänyt autojaan ja pitänyt ne kilpailukykyisinä niin, että yhdessä kuormassa pystytään kuljettamaan aina maksimimäärä yksiköitä. Tämä parantaa kuljetusyrityksen ja teollisuuden kannattavuutta – ja myös luonto voittaa.

Lue lisää

Metsän Woima: Tarkkalan Kuljetus on kuljetusalan luottokumppani

Kuljetusalan kumppanilta vaaditaan tänä päivänä joustoa, luotettavuutta, monipuolisia palveluja ja ajantasaista kalustoa – eli kaikkia niitä ominaisuuksia, joissa Tarkkalan Kuljetus on vahvoilla Metsän Woiman logistiikkajohtaja Tomi Bremerin mukaan.

Lue lisää

Metsä Forest – Kuljetusalan kumppanuutta jo kolmannessa sukupolvessa

Luotettavuus, kustannuskilpailukyky ja innovatiivisuus. Näillä sanoilla kuvaa Metsä Forestin tuotantojohtaja Hannu Alarautalahti Tarkkalan Kuljetusta, jonka kanssa Hannu on tehnyt yhteistyötä jo 90-luvun alusta alkaen.

Lue lisää