Referenssit

Takaisin

Metsä Fibre: Rengon sahan tehtaan sisäiset palvelut

Tarkkalan kuljetuksen työntekijä

Metsä Groupin Rengon sahalle saapuu tavallisen työpäivän aikana noin 50 rekallista pyöreää puuta ja lähtee ulos noin 20 rekallista sahatavaraa.

Tämän lisäksi sahalta lähtee hyötykäyttöön kaikki tuotannon sivutuotteena syntyvät purut ja hakkeet, jotka Tarkkalan Kuljetus kuljettaa muille tehdaspaikkakunnille muun muassa selluntuotannon raaka-aineeksi.

Yksilöllisesti räätälöityjä tehdaspalveluja

Tarkkalan Kuljetus tunnetaan nimensä mukaisesti tarkoista ja luotettavista kuljetuspalveluistaan, mutta tämän lisäksi yritys tarjoaa asiakkailleen myös yksilöllisesti räätälöityjä tehdaspalveluja.

Tämä tarkoittaa, että asiakas voi ulkoistaa Tarkkalan Kuljetukselle Rengon sahan tapaan tehtaan sisäisiä palveluja, kuten pyörän puun käsittelyn, alueen kunnossapidon sekä sahatavaran lastaukset, lähetykset, varastoinnin ja raportoinnin.

Sahan tuotanto rullaa keskeytyksettä

”Käytännössä kaikki, mikä Rengon sahan pihalla liikkuu, on ulkoistettu Tarkkalalle”, kertoo Tarkkalan Kuljetuksen Erkka Rautanen, joka työskentelee Rengon sahalla tehdaspalvelujen työnjohtajana.

”Meidän tehtävänämme on varmistaa, että sahan tuotanto rullaa keskeytyksettä ja oikeat materiaalit lähtevät oikeisiin osoitteisiin oikeaan aikaan”, jatkaa Rautanen.

Helppo talo olla ja työskennellä

Rengon saha on tullut sahan lähellä asuvalle Erkalle tutuksi jo viideltä vuosikymmeneltä, vaikka Tarkkalan Kuljetuksen leivissä Erkka on työskennellyt vasta nelisen vuotta.

Erkan mukaan Tarkkalan Kuljetus on helppo talo olla ja työskennellä. ”Täällä on perusrehellistä suomalaista meininkiä: toiminta on simppeliä ja suoraviivaista, ja asioita on helppo edistää, kun johtoportaaseen kuuluvista serkuksista on aina joku tavoitettavissa”, Erkka toteaa.

Luotettava ja varma työnantaja

Erkka kokee, että Tarkkalan Kuljetus on luotettava, varma ja tarvittaessa myös joustava työnantaja. Tämän lisäksi Tarkkalan Kuljetus saa Erkalta kiitosta myös nykyaikaisesta kalustostaan.

”On kyseessä sitten Tarkkalan autot tai koneet, niin meillä on aina käytössämme siistit, hyvin huolletut ja ehjät kalustot”, Erkka summaa.

”Se on iso plussa työntekijöille, sillä se lisää työmotivaatiota ja -mukavuutta. Puhumattakaan työturvallisuudesta, joka on meidän talossa aina kaiken A ja O”, Erkka jatkaa.

Metsä Group logo

Tutustu Metsä Fibren Rengon sahaan


Haluatko tietää lisää Tarkkalan Kuljetuksen tehdaspalveluista ja kuinka palveluiden ulkoistamisesta voisi olla hyötyä yrityksellesi?
Ota meihin yhteyttä!