Referenssit

Takaisin

Metsän Woima: Tarkkalan Kuljetus on kuljetusalan luottokumppani

Tarkkalan rekka kuljettamassa haketta

Metsän Woima on kolme vuotta sitten perustettu bio- ja kiertotalouden toimija, joka tekee tiivistä yhteistyötä Tarkkalan Kuljetuksen kanssa.

”Tarkkala kuljettaa meidän suunnitelmien mukaan puupolttoaineita muun muassa bioenergiaa hyödyntäviin lämpövoimalaitoksiin”, Metsän Woiman logistiikkajohtaja Tomi Bremer kertoo.

Kuljetusalan luottokumppani

Tomi Bremer on luottanut Tarkkalan Kuljetuksen palveluihin jo 90-luvulta lähtien, jolloin Tarkkalan autot rullasivat vielä edellisen sukupolven luotsauksessa.

”Tarkkalan Kuljetus on nimensä mukainen: he ovat aina hoitaneet erittäin tarkasti kaikki ne tehtävät, mitkä heille on annettu – ja tästä syystä he ovat olleet yksi kuljetusalan pääkumppaneistamme koko 25-vuotisen urani ajan”, Bremer toteaa.

Tomi Bremerin mukaan parasta Tarkkalan Kuljetuksessa on Tarkkalan jousto, monipuolinen tarjoama, uudet ratkaisut, luotettavuus, rehellisyys ja yhteistyöhalu.

”Tällä alalla tulee usein eteen yllätyksiä ja haasteita, mutta Tarkkalan Kuljetuksen kaltaisen luottokumppanin kanssa ongelmat voidaan nostaa porukalla pöydälle ja ratkoa ne aina hyvässä hengessä.”

Ajantasainen kalusto

Myös Tarkkalan moderni ja korkealaatuinen kalusto saa Bremeriltä kiitosta. ”Tarkkala on satsannut ajantasaiseen kalustoon, mikä takaa, että toimitukset ovat varmoja ja kilpailukykyisiä.”

Bremerin mukaan Tarkkalan Kuljetuksen kilpailukykyä lisää myös se, että Tarkkalalla on paljon asiakkaita ja ajoja, minkä ansiosta he pystyvät yhdistelemään eri asiakkaidensa kuljetuksia, eikä autojen tarvitse kulkea tyhjinä takaisin – mikä säästää niin kustannuksia kuin luontoa.

Saumatonta ja sujuvaa yhteistyötä

Tarkkalan Kuljetus tekee myös hyvää ja saumatonta yhteistyötä Metsän Woiman muiden, eri alueilla toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa.

”Tällainen yhteen hiileen puhaltaminen ja oman poteron ulkopuolelle katsominen palvelee kaikkia osapuolia ja tuo sujuvuutta yritysten arkeen”, kiteyttää Bremer.

Metsän Woima logo

Tutustu Metsän Woimaan

Haluatko tietää lisää Tarkkalan Kuljetuksen kuljetuspalveluista ja kuinka meistä voisi olla hyötyä yrityksellesi? Ota meihin yhteyttä!